Ajándékutalvány

Szabadulós játék utalvány névnapra, születésnapra, lánybúcsúra, legénybúcsúra, házassági évfordulóra...

Ha szeretnéd, akár alkalomra és személyre szóló felirattal is készítünk belőle, hogy egy igazán egyedi ajándékkal tudd meglepni ismerősödet. Az elkészült utalványt e-mailben (vagy ha kéred, akkor kinyomtatva, postán) küldjük el számodra. 

Akár személyes ajándékaidat, meglepetéseidet is "belecsempésszük" kijutós játékunk elemeibe.

Az utalványt e-mailbentelefonon vagy személyesen tudod kérni, mivel sorszámmal látjuk el őket. Érvényességi ideje a kiállítástól számított legalább 75 nap. Egyéb felhasználási információkat itt olvashatsz.

 
Felhasználható: Balatonlelle, Siófok, Székesfehérvár  
szabadulószoba utalvány  
 

A szabadulószoba utalvány megrendelésének menete:

A verzió (e-mail):
1. Regisztrálj a honlapon.
2. Kérd az utalványt űrlapon vagy e-mailben, feltüntetve benne a Felhasználónevedet, illetve ha szeretnél személyes feliratot, annak szövegét.
3. A válasz e-mailben megküldjük a fizetendő összeget és azt a számlaszámot, ahová az utalást kérjük.
4. Küldjed el a megadott számlaszámra a megjelölt összeget, a közleményben feltüntetve a Felhasználónevedet és hogy "Utalvány".
5. A pénz beérkezését követően e-mailben (vagy ha kéred, kinyomtatva, postai úton) küldjük a sorszámozott ajándékutalványt, illetve a számlát.

B verzió (telefon):
1. Regisztrálj a honlapon.
2. Kérd az utalványt telefonon, megadva a Felhasználónevedet, illetve ha szeretnél személyes feliratot, annak szövegét írd meg e-mailben.
3. E-mailben megküldjük a fizetendő összeget és azt a számlaszámot, ahová az utalást kérjük.
4. Küldjed el a megadott számlaszámra a megjelölt összeget, a közleményben feltüntetve a Felhasználónevedet és hogy "Utalvány".
5. A pénz beérkezését követően e-mailben (vagy ha kéred, kinyomtatva, postai úton) küldjük a sorszámozott ajándékutalványt, illetve a számlát.

C verzió (személyes):
1. Regisztrálj a honlapon.
2. Hívj minket telefonon, hogy egyeztethessük az utalvány átadásának helyét, idejét.
3. Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség, illetve az egyedi feliratot sem tudjuk minden esetben biztosítani.

Az ajándékutalványok árai a kívánt felhasználási helytől függenek.