Időpontfoglalás

Balatonfüred, Horváth M. u. 20.
Most gyere, mert 2019. januárban balatonfüredi pályáink megszűnnek!

 

Ha olyan időpontban játszanál nálunk (pl.: csapatépítő tréning, iskolai foglalkozás, késő esti vagy egész napos játék), amely nem szerepel foglalási táblázatainkban vagy foglaltként jelölt, illetve bármilyen egyedi kérésed lenne, keress minket e-mailben, telefonon vagy személyesen! 
 

Óriási kedvezmény Balatonfüreden!

Balatonfüredi pályáink 2019. januárban megszűnnek. Köztük az is, amelyik az összes játékunk közül a legnagyobb kihívás elé állította a csapatokat:
Kalóz kaland: kijutási arány: 15,4%!!!, pályarekord: 49 perc!
Bebizonyítanád magadnak (és nekünk), hogy a te csapatodnak sikerül kijutni időben?! Esetleg megdöntenétek a csúcsot is? Óriási kedvezménnyel tehettek egy próbát:
Most 12.000 Ft helyett 8.500 Ft-ért játszhattok egy játékot, ha egymást követő vagy párhuzamos időpontokat foglaltok.
Sőt! Ha két csapatnyian vagytok és mindkét csapat játszik mindegyik pályánkon, akkor 12.000 Ft helyett egy játék 7.000 Ft (42.000 Ft helyett 28.000 Ft / 4 játék).
Ha érdekel, igyekezzetek, mert hamar itt lesz január, és akkor már késő bánat...
Persze, hogy érdekel!

 

Kérünk titeket, öltözzetek fel jól, nincs túl meleg balatonfüredi szobáinkban!

És még egy lényeges és kiemelendő információ:
Az épületet, amelyben balatonfüredi játékaink működnek, jelenleg tatarozzák és átépítik. Ezért a környezete és egyik belső helyisége is éléggé... nem szép. Na, jó, úgy is fogalmazhatunk, hogy katasztrófa. Építési törmelékek, bontott anyagok és építőanyagok adják a díszítést. Ettől függetlenül a pályáink belseje épségben van és a játékok zavartalanul játszhatóak

Ezt azért tartjuk fontosnak elmondani, nehogy csalódás érjen benneteket, amikor megérkeztek a helyszínre. Ha úgy érzitek, ez zavaró lenne számotokra, inkább válasszatok balatonlellei vagy székesfehérvári pályáinkból.

 
FONTOS FIZETÉSI INFORMÁCIÓ!
Balatonfüredi pályáinkra jelenleg kizárólag előre utalásos fizetést tudunk elfogadni. Ettől csak esetenként és akkor is csak előzetes telefonos egyeztetést követően tudunk eltekinteni. Kérünk titeket, hogy ennek figyelembevételével foglaljatok, azaz számoljatok az átutalás idejével. Ez hétköznap 3 órán belül biztosan megtörténik. A másik megoldás a készpénzes befizetés bármely K&H fiókban, ami azonnal megjelenik nálunk.
Egy kis magyarázat:
Jelenleg több, mint 160 km utazással tudjuk megoldani a játékok levezetését. És mivel előfordulnak olyan szabadulni (vagy csak velünk szórakozni) vágyók is, akik elfelejtenek értesíteni minket, hogy mégsem jönnek a lefoglalt időpontra, ezért kellett ideiglenes jelleggel bevezetnünk ezt a megoldást. Elnézést kérünk azoktól, akiknek az említett, nem túl korrekt embertársaik miatt így kényelmetlenséget okozunk! 
Kérjük megértéseteket! 
 

Jelmagyarázat a foglalási táblázathoz

Szabad, foglalható időpont
Foglalás előtt telefonálj!
Foglalásra jelölt pálya és időpont
Foglalt, nem foglalható

Balatonfured
Nehézségi fok: 4/5
Szabadulási díj: 12.000Ft
Nehézségi fok: 5/5
Szabadulási díj: 12.000Ft
Következő hét >>>>
Hétfő
11.12
Kedd
11.13
Szerda
11.14
Csüt.
11.15
Péntek
11.16
Szomb.
11.17
Vas.
11.18
10:00Előbb telefonálj!SzabadSzabad
11:30Előbb telefonálj!SzabadSzabad
13:00Előbb telefonálj!SzabadSzabad
14:30SzabadSzabad
16:00SzabadSzabad
17:30SzabadSzabad

Táblázaton kívüli időpontért keress minket!